*** Klik hierop om de aanpassing Privacy-regels i.v.m. AVG per 25 mei 2018 te kunnen bekijken.***
LEDENVERGADERINGEN 2019:

Hieronder vindt u een overzicht in chronologische volgorde van de Ledenvergaderingen van de afdelingen van Harmonia-Nederland. In de loop van het jaar zullen de andere afdelingen bij het bekend worden van hun data ook toegevoegd worden.
Maak gebruik van uw stemrecht en bezoek deze bijzondere avond, die normaal gesproken maar ÚÚn keer per jaar wordt gehouden:
Naast de verantwoording die het bestuur aflegt over het gevoerde beleid door voorzitter, secretaris en penningmeester is het ook de plek voor leden en bestuur om de plannen voor het nieuwe jaar te bespreken met elkaar.

De Algemene Vergadering zal plaats vinden op zaterdag 13 april 2019 in het nieuwe onderkomen van de afdeling Arnhem bij "Stichting de Elleboog" gevestigd in het woon-zorgcomplex "Nieuw Schoonoord" Adres: Nieuw Schoonoord 2 6881 TV Velp Ingang Hoofdstraat. Op deze vergadering zal het nieuwe beleid centraal staan om Harmonia-Nederland klaar te laten zijn voor deze nieuwe tijd.

Als u de route wilt gebruiken om makkelijk bij de zaal te komen dan kunt u de beschrijving als Word-bestand of als pdf-bestand naar u toe halen, zodat u het rustig offline kunt bekijken of uitprinten.

Afdelingdag datum
Leeuwarden WOENSDAG 27 feb. 2019
Alkmaar maandag 04 mrt. 2019
Zeeland woensdag 20 mrt. 2019
Zaanstad vrijdag 22 mrt. 2019
Arnhem dinsdag 09 apr. 2019
Vught maandag 27 mei 2019
Utrecht woensdag ?? apr. 2019
Amsterdam donderdag ?? apr. 2019


Mededeling voor leden van de afd. Alkmaar:

De afd. Alkmaar heeft een eigen site geopend en via deze link kunt u er komen.Mededelingen voor leden van de afd. Arnhem:

De afd. Arnhem heeft een eigen site geopend en via deze link kunt u er komen.

De leden van Arnhem die hun e-mail-adres doorgegeven hebben ontvangen alle correspondentie zoveel als mogelijk is per e-mail.
Mocht u dit nog niet gedaan hebben dan kan dit alsnog gebeuren door een e-mail te sturen naar het mailadres van de afdeling Arnhem.

Bij opgave dient u te vermelden dat u opgenomen wilt worden in de mailinglijst van de afdeling en dat u accoord gaat met het zoveel mogelijk aanleveren van correspondentie aangaande de afdeling Arnhem via E-mail.
Een vermelding van uw naam en adres sluit een vergissing aangaande de bezorging uit.


* Inschrijving geopend Ontwikkelingscursus voor 2019 seizoen sep. -> dec. OPEN voor leden en niet-leden in de nieuwe locatie in Velp.

* Onze Natuur wandeling van 28 juni 2015 in Meinerswijk.
* Onze spirituele wandeling in Park Sonsbeek.
* Onze Pendel-wandeling in Park Sonsbeek op 26 juni 2011.
* Een kijkje bij een ontwikkelingsavond in zaal 1 met introducÚ(e)s.

* Helaas geen foto's, maar wel het programma-boekje van de kerstviering op 14 december 2012.

* Foto's en het programma-boekje van de kerstviering. op 20 december 2013.

Mededeling voor leden van de afd. Leeuwarden:

De afd. Leeuwarden heeft een eigen site geopend en via deze link kunt u er komen.

Mededeling voor leden van de afd. Utrecht:

De afd. Utrecht heeft een eigen site geopend en via deze link kunt u er komen.

Mededeling voor leden van de afd. Zaanstad:

De afd. Zaanstad heeft een eigen site geopend en via deze link kunt u er komen.Mededeling voor leden van de afd. Zeeland:

De afd. Zeeland gaat heel binnenkort de eigen site uit de lucht halen, maar er wordt gewerkt aan een andere oplossing via deze site.
Terug vorige pagina