*** Klik hierop om de aanpassing Privacy-regels i.v.m. AVG per 25 mei 2018 te kunnen bekijken.*** *** De AV van 04 april 2020 is tot nader order uitgesteld i.v.m. het Corona-virus.***
LEDENVERGADERINGEN 2022:

Hieronder vindt u een overzicht in chronologische volgorde van de Ledenvergaderingen van de afdelingen van Harmonia-Nederland. In de loop van het jaar zullen de andere afdelingen bij het bekend worden van hun data ook toegevoegd worden.
Maak gebruik van uw stemrecht en bezoek deze bijzondere avond, die normaal gesproken maar ÚÚn keer per jaar wordt gehouden:
Naast de verantwoording die het bestuur aflegt over het gevoerde beleid door voorzitter, secretaris en penningmeester is het ook de plek voor leden en bestuur om de plannen voor het nieuwe jaar te bespreken met elkaar.

De Algemene Vergadering zou plaats vinden op zaterdag 04 april 2020 in "Princenhof": (link naar website https://princenhof.info/), maar wordt tot nader order uitgesteld.
Restaurant/pannenkoekenhuis tegenover het NS-Station Driebergen-Zeist (tevens het regionaal busstation) en vlak bij de afslag 20 van de A-12.
Het adres: Hoofdstraat 1 3971 KA Driebergen. Aanvang:11.00 uur en duurt tot uiterlijk 15.00 - 15.30 uur. Incl. pauze voor lunch.
Op deze vergadering zal het nieuwe beleid centraal staan om Harmonia-Nederland klaar te laten zijn voor deze nieuwe tijd. De Agenda voor deze jaarlijkse A.V. met bijbehorende documenten, worden zo snel mogelijk, na vaststelling van een nieuwe datum naar de afdelingsbesturen gestuurd.

Afdelingdag datum
Arnhem vrijdag 25 mrt. 2022
Utrecht woensdag 12 feb. 2020
Zaanstad vrijdag 06 mrt. 2020
Alkmaar maandag 16 mrt. 2020
Zeeland woensdag 18 mrt. 2020


Mededeling voor leden van de afd. Alkmaar:

De afd. Alkmaar heeft een eigen site geopend en via deze link kunt u er komen.Mededelingen voor leden van de afd. Arnhem:

De afd. Arnhem heeft een eigen site geopend en via deze link kunt u er komen.

De leden van Arnhem die hun e-mail-adres doorgegeven hebben ontvangen alle correspondentie zoveel als mogelijk is per e-mail.
Mocht u dit nog niet gedaan hebben dan kan dit alsnog gebeuren door een e-mail te sturen naar het mailadres van de afdeling Arnhem.

Bij opgave dient u te vermelden dat u opgenomen wilt worden in de mailinglijst van de afdeling en dat u accoord gaat met het zoveel mogelijk aanleveren van correspondentie aangaande de afdeling Arnhem via E-mail.
Een vermelding van uw naam en adres sluit een vergissing aangaande de bezorging uit.


* Inschrijving geopend Ontwikkelingscursus voor 1e seizoen 2023 17 jan. - 11 apr. 2023 OPEN voor leden en niet-leden in de locatie in Velp.

* Onze Natuur wandeling van 28 juni 2015 in Meinerswijk.
* Onze spirituele wandeling in Park Sonsbeek.
* Onze Pendel-wandeling in Park Sonsbeek op 26 juni 2011.
* Een kijkje bij een ontwikkelingsavond in zaal 1 met introducÚ(e)s.

* Helaas geen foto's, maar wel het programma-boekje van de kerstviering op 14 december 2012.

* Foto's en het programma-boekje van de kerstviering. op 20 december 2013.

Mededeling voor leden van de afd. Utrecht:

De afd. Utrecht heeft een eigen site geopend en via deze link kunt u er komen.

Mededeling voor leden van de afd. Zaanstad:

De afd. Zaanstad heeft een eigen site geopend en via deze link kunt u er komen.Mededeling voor leden van de afd. Zeeland:

De afd. Zeeland heeft geen eigen website meer en is geheel opgenomen binnen de site van Harmonia-Nederland.
Terug vorige pagina