** Wereld Meditatie dagen in 2023 ** maandag 27 november en de laatste van het jaar op woensdag 27 december. ** : Laat vrede, geluk, gezondheid en begrip voor elkaars opvattingen een mondiale wens zijn!

Welkom op de site van:

 
Nederlandse Vereniging van Spiritualisten
"Harmonia"

 
 

De Nederlandse Vereniging van Spiritualisten "Harmonia" heeft de overtuiging dat het leven niet ophoudt bij de dood.
Vanuit deze spiritualistische grondgedachte wordt het leven beleefd en bestaat er interesse voor alles wat te maken heeft met die Andere Wereld en de contacten die daaruit (kunnen) voortkomen.
Alle paranormale verschijnselen liggen daarom in de interessesfeer van de spiritualist, die in dit aardse leven zal proberen daar zoveel mogelijk kennis over op te doen.
Hierdoor ontstaat een levensbeschouwing, waarin men tot een harmonieuzer relatie met zichzelf en de totale wereld om zich heen komt.

De vereniging is opgericht op 27 december 1888 door:

 
 
vlnr. de heren F.W.H. van Straaten, P.A.J. Nepveu en J.S. Göbel.
 
 
Informatie over de aangesloten afdelingen van Harmonia-Nederland bij u in de buurt kunt u onder andere vinden bij afdelingen en agenda. Daarnaast adviseren wij u deze site volledig te bekijken, want die bevat veel waardevolle informatie met het doel u een zo duidelijk mogelijk beeld te geven, van wie de Nederlandse Vereniging van Spiritualisten “Harmonia” is en wat wij doen.
Mocht u nog vragen hebben of inlichtingen wensen, dan kunt u kontakt opnemen met het secretariaat van de landelijke vereniging of met de afdeling bij u in de buurt. Daarnaast kunt u ook via het email-adres een afdeling vragen om informatie.

Wilt u graag een grotere schermvulling, druk F11 van uw toetsenbord in, om dit ongedaan te maken druk dan opnieuw op F11.