20 september: ** Opening van het nieuwe seizoen met een Openbare avond bij "Stichting de Elleboog" gevestigd in Woon-zorgcomplex "Nieuw Schoonoord", Nieuw Schoonoord 1-2, 6881 TV, Velp(Gld.) ** Helderziende waarnemingen rechtstreeks vanuit de zaal door Diana English.**

Informatie "Harmonia" afdeling Arnhem


Opgericht 12 september 1918

Secr:026-3342107 of 06-30867519 of 026-3815400
E-mail:Harmonia-afd. Arnhem

Helderziende waarnemingen rechtstreeks vanuit de zaal door Diana English.

De Nederlandse Vereniging van Spiritualisten Harmonia, afdeling Arnhem houdt haar avonden bij "Stichting de Elleboog" gevestigd in woon-zorgcomplex "Nieuw Schoonoord", Nieuw Schoonoord 1-2, 6881 TV in Velp.
(Vanaf het NS-station Velp is het 350 m, 3-5 minuten lopen; Tegenover het station de Havelaarstraat in. Aan het eind naar links de Hoofdstraat in. Dan na 50 meter aan de rechterkant is de ingang van "Nieuw Schoonoord", de Elleboog met gratis parkeergelegenheid.) of met de bus vanuit Arnhem lijn 1, 9 of 43 stoppen voor de deur (Halte Hogeweg)Op vrijdag 20 september wordt de opening van het nieuwe seizoen verzorgd door Diana English met helderziende waarnemingen rechtstreeks vanuit de zaal.

Diana heeft vorig jaar voor de afd. Arnhem voor de 1e keer een mooie avond verzorgd en we zijn bijzonder verheugd dat we haar vrijdagavond weer hebben kunnen uitnodigen.
Zij zal vrijdagavond d.m.v. helderziende waarnemingen rechtstreeks vanuit de zaal werken, zonder gebruik te maken van een door u meegebrachte foto of voorwerp.

Diana geeft graag in de onderstaande tekst een uitleg over haar ontwikkeling en haar manier van werken.
Al van kleins af aan was ik mij bewust van de spirituele wereld, van mensen die ik zag. Wist, zag en droomde ik dingen die niet door zomaar verklaard konden worden.
Ook zag ik aura´s en energie. Toen ik 11 jaar oud was vond ik een boek over aura´s wat zowel voor mij als mijn familie verklaarde wat ik zag.
In 1999 kwam ik in aanraking met Reiki.
Hier heb ik mij in de tien daarop volgende jaren in getraind en ontwikkeld.
Tevens volgde ik cursussen op het leren mediteren, psychometrie, aura's, chakra's en omgaan met energie.
Ook al kreeg op bepaalde vlakken antwoorden en ondersteuning, toch had ik het idee dat er meer was.
Dat ik meer hulp nodig had om de dingen te begrijpen die ik ervaarde. Bij veel van de mensen bij wie ik op mijn zoektocht terecht kwam werd een mate van angst ingeboezemd, wat ik erg verwarrend vond.
Want hoe kon het dat ik ineens bang moest zijn van de mensen van wie ik hield, alleen maar omdat zij overleden waren? En waarom waren er allerlei tegenstrijdige en vage verhalen?
In 2009 kwam ik terecht bij de Academie van Mediumschap in Naarden, geleid door José Gosschalk en heb ik daar de 3-jarige cursus mediumschap gevolgd.
De Academie voelde gelijk als thuiskomen. Ik leerde hoe gewoon het is om contact te hebben met de spirituele wereld. Dat er meer mensen waren die dit ook ervaarden.
Ook leerde ik hoe normaal het is om dingen van mensen hier op aarde te voelen en hoe dit in goede banen te leiden. Dus het omgaan met energie, intuďtieve ontwikkeling en persoonlijke ontwikkeling. Het begrijpen en dus het onder controle krijgen hoe alles werkte en binnenkwam. Ik leerde over de logica, nuchterheid en liefde van het werken en het zijn met de spirituele wereld en de spirit in onszelf. Ook na het afronden van de opleiding ben ik mijzelf blijven ontwikkelen door zowel in Nederland als in Engeland trainingen te volgen. Dit doe ik nog steeds. Tevens ben ik werkzaam bij AstroTv.
Als medium sla je een brug van hart tot hart, ziel tot ziel, tussen onze wereld en de spirituele wereld.
Ik voel mij bevoorrecht dat ik een stem mag zijn voor mensen bij een reünie van liefde. En dát is het juist; de mensen in de spirituele wereld zijn nog altijd ménsen die niets liever willen dan praten met degene van wie zij houden. Net zoveel als wij dat willen.
Hierin is het mijns inziens belangrijk dat je als medium niet alleen de informatie én bewijzen van overleving na de fysieke dood doorgeeft, maar ook je hart opent. Alleen met een open hart kan je ook de essentie van de liefde tussen de twee werelden voelbaar maken.
Het mediumschap is iets wat al decennia lang, in allerlei culturen, geloofsvormen en op allerlei manieren wordt beoefend.
Ik beoefen mijn mediumschap via de training en gedachtegang van wat men de 'Engelse stijl' noemt, ook wel het Spiritualisme. Hierin geloof ik in mijn contact met de spirituele wereld onder andere dat er daadwerkelijk leven na de dood bestaat, dat men gewoon zichzelf blijft na het fysieke overlijden, dat men zijn intelligentie behoudt en bewijst via contact met mediums, dat je dan een overzicht van je leven op aarde ziet, dat je nog steeds betrokken bent bij jouw geliefden op aarde, dat het voortleven en het contact maken via een medium een natuurlijk iets is.

Mogelijk krijgt u zelf de ervaring via de ontvangen boodschappen dat het leven niet ophoudt bij de ons bekende lichamelijke dood, maar dat we ongehinderd gewoon verder leven in een voor velen onbekende wereld.

In verband met het opbouwen van een rustige sfeer op een openbare avond, verzoeken we u ruim van te voren in de zaal aanwezig te zijn, zodat u rustig kunt onthaasten voordat de avond begint.
Aanvang avond: stipt 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Entree voor niet-leden Euro 8.50 en voor leden Euro 2.50;
De elektronische voordeur sluit om 20.00 uur precies en gaat dan niet meer open, dus wees op tijd!

Info:026-3342107 of 06-30867519 / 026-3815400 of 06-53227369
In de zaal zal het nieuwe programma van 2019-2020 voor belangstellenden klaar liggen, zodat u volledig op de hoogte bent van onze plannen voor het nieuw seizoen.Onze bijeenkomsten worden gegeven in Woon -zorgcomplex "Nieuw Schoonoord" aan Nieuw Schoonoord 1-2, 6881 TV in Velp (Gld.).

Vanaf 1 mei 2018 zijn onze bijeenkomsten in Woon- zorgcomplex "Nieuw Schoonoord" in een prachtig onderkomen.
Vanuit het NS Station Velp is het ong. 3-5 min.(350m) lopen recht tegenover het station de Havelaarstraat in aan het eind naar links de Hoofdstraat in en aan uw rechterhand ziet u Woon-zorgcomplex Nieuw Schoonoord, Nieuw Schoonoord 1-2 in Velp.Als u de route wilt gebruiken om makkelijk bij de zaal te komen dan kunt u de beschrijving als Word-bestand of als pdf-bestand naar u toe halen, zodat u het rustig offline kunt bekijken of uitprinten.
Van de avonden worden CD-opnames gemaakt, zodoende kunt u voor 5,00 per sessie, thuis dat gene wat voor u van belang was nog eens rustig naluisteren.
Bij bestelling dient u aan te geven, welk deel van de avond u wilt hebben, want de opnamen worden verdeeld in een opname van vóór de pauze (A-kant), of de opname van ná de pauze (B-kant).
De CD-opname van een lezing kost 10,= daar dit altijd een dubbele CD betreft.

Er is informatie-materiaal over de vereniging aanwezig en er is gelegenheid voor het kopen van boeken, cd's, geneeskrachtige stenen en kaarten.
Ook is het aantal afdelings 1 Euro A5-boekjes door Loes Modderman verder uitgebreid en behandelen ze diverse onderwerpen in kort bestek, zoals:.


* Wat is Spiritualisme/Spiritualisme
* Introductie
* 12 vragen en antwoorden
* Parapsychologie
* Channeling
* Engelen
* Healing
* EVP-Stemmen op de band?
* Orbs - en andere lichtverschijnselen
* Over mediums
* Spoken Geesten?
* Wonderkinderen
* Bijna Dood Ervaring (BDE)
* Leven na de dood
* Visioenen van stervenden
* Een ander orgaan - een ander mens?
* Reďncarnatie onderzoek
* Denkbeeldige vriendjes
* Wie ben jij eigenlijk? (voor kinderen!)
* Geesten...Wow!...of Jak? (voor jongeren)
* Natuurgeesten
* Bidden? Hoezo bidden?
* Omtrent de ziel
* UFO's - van deze tijd?
* Meditatie - een inleiding
* Licht en donker - bestaat kwaad?
* Hebben dieren een ziel?
* Spiritualisme...een lang verhaal in 't kort
* Klank - taal van het universum
* Healing - een universeel verschijnsel
* Aura's - onze kleurrijke uitstraling
* Sprookjes en de paranormale werkelijkheid
* Graancircels - een veelzijdig fenomeen
* Voedsel voor een mond vol tanden
* Gebedssnoeren - de wereld rond


* Het programma met openbare avonden is als Word-Document of als PDF-Bestand hier voor u beschikbaar.
* Het volledige programma met Openbare en Leden avonden t/m juni 2020 als Word-Document of als PDF-Bestand voor u beschikbaar (drieluikje).

Een kijkje op de plek, waar we in het weekend van 11/12 september 2015 stonden...en waar we in het weekend van 08/09 oktober 2016 ook weer te vinden zullen zijn!En...in het weekend van 9&10 oktober 2010 tijdens de PARAVIEW-Beurs.
En het weekend van 13&14 maart in 2010 waren we aanwezig in de Eusebiuskerk, Kerkplein 1 te Arnhem.

RoutebeschrijvingTerug naar de agenda