17 mei: ** Openbare avond in nieuw onderkomen bij "Stichting de Elleboog" gevestigd in Woon-zorgcomplex "Nieuw Schoonoord", Nieuw Schoonoord 1-2, 6881 TV, Velp(Gld.) ** Bloemenseance d.m.v. uw meegebrachte bloemen in een vaasje door Keimpe Zwart.**

Informatie "Harmonia" afdeling Arnhem


Opgericht 12 september 1918

Secr:026-3342107 of 06-30867519 of 026-3815400
E-mail:Harmonia-afd. Arnhem

Bloemenseance d.m.v. uw meegebrachte bloemen in een vaasje door Keimpe Zwart.

De Nederlandse Vereniging van Spiritualisten Harmonia, afdeling Arnhem houdt haar avonden in een nieuw onderkomen bij "Stichting de Elleboog" gevestigd in woon-zorgcomplex "Nieuw Schoonoord", Nieuw Schoonoord 1-2, 6881 TV in Velp.
(Vanaf het NS-station Velp is het 350 m, 3-5 minuten lopen; Tegenover het station de Havelaarstraat in. Aan het eind naar links de Hoofdstraat in. Dan na 50 meter aan de rechterkant is de ingang van "Nieuw Schoonoord", de Elleboog met gratis parkeergelegenheid.) of met de bus vanuit Arnhem lijn 1, 9 of 43 stoppen voor de deur (Halte Hogeweg)Op vrijdag 17 mei wordt de avond verzorgd door Keimpe Zwart d.m.v. uw meegebrachte bloemen in een vaasje.

Keimpe werkt op geheel eigen wijze. Hij werkt met bloemen. Die bloemen zijn door U meegebracht. Via de energie die de bloem draagt zal hij informatie verstrekken waar altijd mooie boodschappen in verborgen liggen. Hij zal die boodschappen middels symbolen bij U neerleggen en aan U verduidelijken.
Het werkt optimaal als U de bloem al een tijdje bij U in huis plaatst, voorafgaande aan de avond. Het beloofd een prachtige avond te worden.

Mogelijk krijgt u zelf de ervaring via de ontvangen boodschappen dat het leven niet ophoudt bij de ons bekende lichamelijke dood, maar dat we ongehinderd gewoon verder leven in een voor velen onbekende wereld.

Indien u na afloop van de avond uw meegebrachte bloemen niet zelf mee terugneemt naar huis, zullen wij zorgen dat ze bezorgd worden in ziekenhuis of in bejaarden-centra, voor mensen die wel een extra fleurtje en kleurtje kunnen gebruiken.

In verband met het opbouwen van een rustige sfeer op deze openbare avond, verzoeken we u ruim van te voren in de zaal aanwezig te zijn, zodat u rustig kunt onthaasten voordat de avond begint.
Aanvang avond: stipt 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Entree voor niet-leden Euro 8.50 en voor leden Euro 2.50;
De elektronische voordeur sluit om 20.00 uur precies en gaat dan niet meer open, dus wees op tijd!

Info:026-3342107 of 06-30867519 / 026-3815400 of 06-53227369
In de zaal zal het nieuwe programma van 2018/2019 voor belangstellenden klaar liggen, zodat u volledig op de hoogte bent van onze plannen voor het nieuw seizoen.Onze bijeenkomsten worden gegeven in Woon -zorgcomplex "Nieuw Schoonoord" aan Nieuw Schoonoord 1-2, 6881 TV in Velp (Gld.).

Vanaf 1 mei 2018 zijn onze bijeenkomsten in Woon- zorgcomplex "Nieuw Schoonoord" in een prachtig onderkomen.
Vanuit het NS Station Velp is het ong. 3-5 min.(350m) lopen recht tegenover het station de Havelaarstraat in aan het eind naar links de Hoofdstraat in en aan uw rechterhand ziet u Woon-zorgcomplex Nieuw Schoonoord, Nieuw Schoonoord 1-2 in Velp.Als u de route wilt gebruiken om makkelijk bij de zaal te komen dan kunt u de beschrijving als Word-bestand of als pdf-bestand naar u toe halen, zodat u het rustig offline kunt bekijken of uitprinten.
Van de avonden worden CD-opnames gemaakt, zodoende kunt u voor 5,00 per sessie, thuis dat gene wat voor u van belang was nog eens rustig naluisteren.
Bij bestelling dient u aan te geven, welk deel van de avond u wilt hebben, want de opnamen worden verdeeld in een opname van vóór de pauze (A-kant), of de opname van ná de pauze (B-kant).
De CD-opname van een lezing kost 10,= daar dit altijd een dubbele CD betreft.

Er is informatie-materiaal over de vereniging aanwezig en er is gelegenheid voor het kopen van boeken, cd's, geneeskrachtige stenen en kaarten.
Ook is het aantal afdelings 1 Euro A5-boekjes door Loes Modderman verder uitgebreid en behandelen ze diverse onderwerpen in kort bestek, zoals:.


* Wat is Spiritualisme/Spiritualisme
* Introductie
* 12 vragen en antwoorden
* Parapsychologie
* Channeling
* Engelen
* Healing
* EVP-Stemmen op de band?
* Orbs - en andere lichtverschijnselen
* Over mediums
* Spoken Geesten?
* Wonderkinderen
* Bijna Dood Ervaring (BDE)
* Leven na de dood
* Visioenen van stervenden
* Een ander orgaan - een ander mens?
* Reďncarnatie onderzoek
* Denkbeeldige vriendjes
* Wie ben jij eigenlijk? (voor kinderen!)
* Geesten...Wow!...of Jak? (voor jongeren)
* Natuurgeesten
* Bidden? Hoezo bidden?
* Omtrent de ziel
* UFO's - van deze tijd?
* Meditatie - een inleiding
* Licht en donker - bestaat kwaad?
* Hebben dieren een ziel?
* Spiritualisme...een lang verhaal in 't kort
* Klank - taal van het universum
* Healing - een universeel verschijnsel
* Aura's - onze kleurrijke uitstraling
* Sprookjes en de paranormale werkelijkheid
* Graancircels - een veelzijdig fenomeen
* Voedsel voor een mond vol tanden
* Gebedssnoeren - de wereld rond


* Het programma met openbare avonden is als Word-Document of als PDF-Bestand hier voor u beschikbaar.
* Het volledige programma met Openbare en Leden avonden t/m juni 2019 als Word-Document of als PDF-Bestand voor u beschikbaar (drieluikje).

Een kijkje op de plek, waar we in het weekend van 11/12 september 2015 stonden...en waar we in het weekend van 08/09 oktober 2016 ook weer te vinden zullen zijn!En...in het weekend van 9&10 oktober 2010 tijdens de PARAVIEW-Beurs.
En het weekend van 13&14 maart in 2010 waren we aanwezig in de Eusebiuskerk, Kerkplein 1 te Arnhem.

RoutebeschrijvingTerug naar de agenda