02 december 2022: ** Openbare avond bij "Stichting de Elleboog" gevestigd in Woon-zorgcomplex "Nieuw Schoonoord", Nieuw Schoonoord 2, 6881 TV, Velp(Gld.) ** Psychometrie d.m.v. uw meegebrachte foto of voorwerp door Wilma ter Horst.**

Informatie "Harmonia" afdeling Arnhem


Opgericht 12 september 1918

Secr:026-3342107 of 06-30867519 of 06-53227369
E-mail:Harmonia-afd. Arnhem

Psychometrie d.m.v. uw meegebrachte foto of voorwerp door Wilma ter Horst.

De Nederlandse Vereniging van Spiritualisten Harmonia, afdeling Arnhem houdt haar bijeenkomsten bij "Stichting de Elleboog" gevestigd in woon-zorgcomplex "Nieuw Schoonoord", Nieuw Schoonoord 2, 6881 TV in Velp.
(Vanaf het NS-station Velp is het 350 m, 3-5 minuten lopen; Tegenover het station de Havelaarstraat in. Aan het eind naar links de Hoofdstraat in. Dan na 50 meter aan de rechterkant is de ingang van "Nieuw Schoonoord", de Elleboog met gratis parkeergelegenheid.) of met de bus vanuit Arnhem lijn 1 stopt voor de deur (Halte Hogeweg)


Op vrijdag 02 december wordt deze avond verzorgd door Wilma ter Horst met Psychometrie d.m.v. uw meegebrachte foto of voorwerp.

Wilma zal vrijdagavond voor de afdeling Arnhem weer een openbare avond verzorgen en zij zal d.m.v. uw meegebrachte foto of voorwerp waarnemingen doen.
Mogelijk krijgt u zelf de ervaring via de ontvangen boodschappen dat het leven niet ophoudt bij de ons bekende lichamelijke dood,
maar dat we ongehinderd gewoon verder leven in een voor velen onbekende wereld.


In verband met het opbouwen van een rustige sfeer op een openbare avond, verzoeken we u ruim van te voren in de zaal aanwezig te zijn, zodat u rustig kunt onthaasten voordat de avond begint.
Aanvang avond: stipt 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Entree voor niet-leden Euro 10,00 en voor leden Euro 3.00;
De elektronische voordeur sluit om 20.00 uur precies en gaat dan niet meer open, dus wees op tijd!

Info:026-3342107 of 06-30867519 of 06-53227369
In de zaal zal het nieuwe programma van 2022-2023 voor belangstellenden klaar liggen, zodat u volledig op de hoogte bent van onze plannen voor de rest van het jaar.Onze bijeenkomsten worden gegeven in Woon -zorgcomplex "Nieuw Schoonoord" aan Nieuw Schoonoord 2, 6881 TV in Velp (Gld.).
Vanaf 1 mei 2018 zijn onze bijeenkomsten in Woon- zorgcomplex "Nieuw Schoonoord" in een prachtig onderkomen.
Vanuit het NS Station Velp is het ong. 3-5 min.(350m) lopen recht tegenover het station de Havelaarstraat in aan het eind naar links de Hoofdstraat in en aan uw rechterhand ziet u Woon-zorgcomplex Nieuw Schoonoord, Nieuw Schoonoord 2 in Velp.


Van de avonden worden CD-opnames gemaakt, zodoende kunt u voor 5,00 per sessie, thuis dat gene wat voor u van belang was nog eens rustig naluisteren.
Bij bestelling dient u aan te geven, welk deel van de avond u wilt hebben, want de opnamen worden verdeeld in een opname van vóór de pauze (A-kant), of de opname van ná de pauze (B-kant).
De CD-opname van een lezing kost 10,= daar dit altijd een dubbele CD betreft.

Er is informatie-materiaal over de vereniging aanwezig.
Ook is het aantal afdelings 1 Euro A5-boekjes door Loes Modderman verder uitgebreid en behandelen ze diverse onderwerpen in kort bestek, zoals:.


* Wat is Spiritualisme/Spiritualisme
* Introductie
* 12 vragen en antwoorden
* Parapsychologie
* Channeling
* Engelen
* Healing
* EVP-Stemmen op de band?
* Orbs - en andere lichtverschijnselen
* Over mediums
* Spoken Geesten?
* Wonderkinderen
* Bijna Dood Ervaring (BDE)
* Leven na de dood
* Visioenen van stervenden
* Een ander orgaan - een ander mens?
* Reďncarnatie onderzoek
* Denkbeeldige vriendjes
* Wie ben jij eigenlijk? (voor kinderen!)
* Geesten...Wow!...of Jak? (voor jongeren)
* Natuurgeesten
* Bidden? Hoezo bidden?
* Omtrent de ziel
* UFO's - van deze tijd?
* Meditatie - een inleiding
* Licht en donker - bestaat kwaad?
* Hebben dieren een ziel?
* Spiritualisme...een lang verhaal in 't kort
* Klank - taal van het universum
* Healing - een universeel verschijnsel
* Aura's - onze kleurrijke uitstraling
* Sprookjes en de paranormale werkelijkheid
* Graancircels - een veelzijdig fenomeen
* Voedsel voor een mond vol tanden
* Gebedssnoeren - de wereld rond


* Het volledige programma met Openbare en Leden avonden van september 2022 t/m juni 2023 als PDF-Bestand voor u beschikbaar (drieluikje).

Terug naar de agenda