04 mei: ** Openbare avond bij Woon-zorgcentrum Nieuw-Schoonoord in Nieuw-Schoonoord 1-2 te Velp ** Bloemenseance d.m.v. uw meegebrachte bloemen in een vaasje door Keimpe Zwart.**

Informatie "Harmonia" afdeling Arnhem


Opgericht 12 september 1918

Secr:026-3342107 of 06-30867519 of 026-3815400
E-mail:Harmonia-afd. Arnhem

Bloemenseance d.m.v. uw meegebrachte bloemen in een vaasje door Keimpe Zwart.

De Nederlandse Vereniging van Spiritualisten Harmonia, afdeling Arnhem houdt haar openbare avonden vanaf 04 mei 2018 bij Woon-zorgcomplex "Nieuw Schoonoord", Nieuw Schoonoord 1-2, 6881 TV te Velp
(vanuit het NS-station Velp 300 m lopen; Recht tegenover het station de straat in. Aan het eind naar links de Hoofdstraat in. Dan aan de rechterhand het Woon-zorgcomplex "Nieuw Schoonoord" met gratis parkeergelegenheid.)
Op vrijdagavond 04 mei om 20.00 uur hebben we een openbare avond, die verzorgd wordt door Keimpe Zwart met een Bloemenseance.


Keimpe Zwart is vrijdagavond onze 1e gast in ons nieuwe onderkomen in Velp en wij blij zijn dat wij hem voor deze avond hebben kunnen uitnodigen.
Aan de hand van door u meegebrachte bloemen zal Keimpe een spiritueel ontvangen boodschap doorgeven, die hij uit de bloemen naar voren voelt komen in de vorm van symbolen.
Liefst voor een persoon die u een warm hart toedraagt en voor wie u de bloemen speciaal voor deze bloemenavond heeft neergezet.
Mogelijk krijgt u zelf de ervaring via de ontvangen boodschappen dat het leven niet ophoudt bij de ons bekende lichamelijke dood, maar dat we ongehinderd gewoon verder leven in een voor velen onbekende wereld.
Het is de bedoeling dat de bloemen al bij u in huis gestaan hebben voor een foto van iemand die overleden is of ziek is of anderszins een opbeurend woord kan gebruiken.
De bloemen die u na afloop van de avond niet mee terug neemt naar huis zullen wij bezorgen bij het woon-zorgcomplex, waar we al onze bijeenkomsten vanaf 4 mei houden en waar een bloemetje altijd voor wat extra vreugde kan zorgen.

In verband met de verwachte drukte op deze openbare avond, verzoeken we u ruim van te voren in de zaal te zijn.
De elektronische voordeur sluit om 20.00 uur precies en gaat dan niet meer open, dus wees op tijd!
Aanvang avond: stipt 20.00 uur. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Entree voor niet-leden Euro 8.50 en voor leden Euro 2.50;

Info:026-3342107 of 06-30867519 / 026-3815400 of 06-53227369
In de zaal zal het nieuwe programma van 2018 voor belangstellenden klaar liggen, zodat u volledig op de hoogte bent van onze plannen voor de rest van dit seizoen.Vanaf 1 mei 2018 zijn onze bijeenkomsten in Nieuw Schoonoord aan Nieuw Schoonoord 1-2, 6881 TV in Velp (Gld.).
Vanaf 1 mei 2018 zijn onze bijeenkomsten in Woon- zorgcomplex "Nieuw Schoonoord" in een prachtig onderkomen.
Vanuit het NS Station Velp is het ong. 3-5 min.(300m) lopen recht tegenover het station de straat in aan het eind naar links de Hoofdstraat in en aan uw rechterhand ziet u Woon-zorgcomplex Nieuw Schoonoord, Nieuw Schoonoord 1-2 in Velp.


Van de avonden worden CD-opnames gemaakt, zodoende kunt u voor 5,00 per sessie, thuis dat gene wat voor u van belang was nog eens rustig naluisteren.
Bij bestelling dient u aan te geven, welk deel van de avond u wilt hebben, want de opnamen worden verdeeld in een opname van vóór de pauze (A-kant), of de opname van ná de pauze (B-kant).
De CD-opname van een lezing kost 10,= daar dit altijd een dubbele CD betreft.

Er is informatie-materiaal over de vereniging aanwezig en er is gelegenheid voor het kopen van boeken, cd's, geneeskrachtige stenen en kaarten.
Ook is het aantal afdelings 1 Euro A5-boekjes door Loes Modderman verder uitgebreid en behandelen ze diverse onderwerpen in kort bestek, zoals:.


* Wat is Spiritualisme/Spiritualisme
* Introductie
* 12 vragen en antwoorden
* Parapsychologie
* Channeling
* Engelen
* Healing
* EVP-Stemmen op de band?
* Orbs - en andere lichtverschijnselen
* Over mediums
* Spoken Geesten?
* Wonderkinderen
* Bijna Dood Ervaring (BDE)
* Leven na de dood
* Visioenen van stervenden
* Een ander orgaan - een ander mens?
* Reďncarnatie onderzoek
* Denkbeeldige vriendjes
* Wie ben jij eigenlijk? (voor kinderen!)
* Geesten...Wow!...of Jak? (voor jongeren)
* Natuurgeesten
* Bidden? Hoezo bidden?
* Omtrent de ziel
* UFO's - van deze tijd?
* Meditatie - een inleiding
* Licht en donker - bestaat kwaad?
* Hebben dieren een ziel?
* Spiritualisme...een lang verhaal in 't kort
* Klank - taal van het universum
* Healing - een universeel verschijnsel
* Aura's - onze kleurrijke uitstraling
* Sprookjes en de paranormale werkelijkheid
* Graancircels - een veelzijdig fenomeen
* Voedsel voor een mond vol tanden
* Gebedssnoeren - de wereld rond


* Het programma met openbare avonden is als Word-Document of als PDF-Bestand hier voor u beschikbaar.
* Het volledige programma met Openbare en Leden avonden t/m juni 2018 als Word-Document of als PDF-Bestand voor u beschikbaar (drieluikje).

Een kijkje op de plek, waar we in het weekend van 11/12 september 2015 stonden...en waar we in het weekend van 08/09 oktober 2016 ook weer te vinden zullen zijn!En...in het weekend van 9&10 oktober 2010 tijdens de PARAVIEW-Beurs.
En het weekend van 13&14 maart in 2010 waren we aanwezig in de Eusebiuskerk, Kerkplein 1 te Arnhem.

Routebeschrijving (met TomTom toevoeging)Terug naar de agenda